Σχετικά με εμάς

Το γραφείο ιδρύθηκε το 2013 ώς start up με την επωνυμία FTA Property Hunters αναλαμβάνοντας την εκπροσώπιση αγοραστών ακινήτων & επενδυτών. Έχοντας εκπροσωπήσει Έλληνες και ξένους αγοραστές γνωρίζουμε τι είναι αυτο που δημιουργεί προβλήματα και τελικά συμβάλλει στην καθυστέρηση ή και στην αποτυχία μία αγοραπωλησίας.

 

Τον Ιανουάριο του 2019 η εταιρία μετονομάσθηκε σε FTA Real Estate Firm και επέκτεινε τις υπηρεσίες, στις Πωλήσεις ακινήτων τα οποία έχουν ελεγχθεί και πληρούν τις προδιαγραφές που εχουν ορισθεί απο το σύστημα Quality Property Check και της Διαχείρισης Τουριστικών Επιχειρήσεων . 

 

Το σημαντικότερο κομμάτι για την ανάπτυξη του γραφείου και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών βρίσκεται στο ανθρώπινο δυναμικό. Πιστέυουμε στους ανθρώπους μας και για αυτο το λόγο δίνουμε βάση στην ανάπτυξη, στην εκπαιδυεση και στην συνεχή ενημέρωση. Η ομάδα της FTA αποτελείται απο Μεσίτες Αστικών Συμβάσεων, Δικηγόρους, Αρχιτέκτονες Μηχανικούς και Πολιτικούς Μηχανικούς. Όλοι κατέχουν πιστοποιήσεις και είναι μέλη των αντίστοιχων επεγγελματικών φορέων. 

Νέα Ακίνητα