Γιατί να επιλέξει κάποιος την FTA

H FTA κάνει αυτό που κανέις άλλος στο τομέα δεν κάνει. Θέτει στο Real Estate προδιαγραφές. 

 

H κάλυψη του κενού με την  άρτια καταγραφή, αξιολόγηση και  βελτίωση των διαδικασιών στον τομέα των αγοραπωλησιών ακινήτων κάνοντας τις πιο γρήγορες πιο αποδοτικές και με μεγαλύτερη ακρίβεια είναι ο λόγος που η FTA έχει καταφέρει να έχει ανοδική πορεία στο χώρο του Real Estate. 

Απο την ημερα της ίδρυσης της στόχος ήταν η κατανόηση των αναγκών του αγοραστή και κυρίως τα σημεία που αποτυγχάνουν οι διαδικασίες και οι συμφωνίες. Καθε μηνα λαμβανουμε περιπου 80-90 ακίνητα προς πωληση εκ των οποιων το 65% σε μέσο όρο καταφέρνει να περάσει το σύστημα προελέγχου και αξιολόγησης. 

 

 

Δυνητικός Αγοραστής

Γιατί κατά την εκπροσώπιση των αγοραστών έχουμε την εμπειρία και την κατάρτιση να αξιολόγησουμε κατάλληλα το ακίνητο που έχει επιλέξει ο αγοραστής να και να πραγματοποιήσουμε την διαπράτευση και την αγορά με τους καλύτερους δυνατούς όρους. 

 

Δυνητικός Πωλητής

Γιατί τα ακίνητα της FTA είναι ήδη έτοιμα για αγορά. Κατα την πώληση του ακινήτου ο αγοραστής δεν θα βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις γιατί εφόσον επιλέχθηκε απο το Portfolio της FTA σημάινει πως έχει γίνει πλήρης έλεγχος της νομιμότητας και της αρτιότητας του ακινήτου. 

 

*Προσοχή

Δεν πραγματοποιείται εκπροσώπηση αγοραστών σε ακίνητα που είναι προς πώληση απο την FTA Real Estate Firm. Τα ακίνητα αυτά έχουν ήδη ελεγχεί, τόσο η τιμή τους όσο και η οι προδιαγραφές τους είναι αξιολογημένες. 

Η εκπροσώπηση αγοραστών γίνεται μόνον σε ακίνητα που δεν ανήκουν στην FTA Real Estate Firm, ανήκουν είτε σε άλλα μεσιτικά γραφεία ή σε ιδιώτες. 

Νέα Ακίνητα